S hipnozo do bolj zdravega sloga življenja

Za hipnozo sem se odločila, ker sem začela pridobivati težo in nisem bila zadovoljna s svojim življenjskim slogom − bil je nezdrav, pojedla sem preveč sladkarij, za gibanje pa nisem imela prave volje. Bolj kot shujšati sem želela bolj zdravo živeti – zdravo jesti, se več gibati in pridobiti kondicijo, ki jo dnevno potrebujem pri dveh otrocih in naporni službi.

Slišala sem, da hipnoza pomaga. O hipnozi nisem vedela nič, pravzaprav me je bilo precej strah, vendar sem o Mojci Brezavšček in njeni strokovnosti dobila dobra priporočila, zato sem se odločila za obisk pri njej. Mojca mi je zbujala zaupanje, bila je zelo strokovna in mi podrobno razložila, kaj se med hipnozo dogaja in kako deluje. Odgovorila mi je na vse, kar me je zanimalo, tako da sem z velikim zanimanjem prišla na prvo terapijo hipnoze, ki je ne bom nikoli pozabila. Zame je bila nekakšno katarzično doživetje, saj sem se zjokala, kot že dolgo ne. Očitno se je Mojca v hipnozi dotaknila pravih stvari. Po terapiji sem se počutila neskončno olajšano.

Že po prvi terapiji sem občutila razliko v svojem razmišljanju, ni bilo več vseeno, kaj dam vase in kaj počnem s svojim telesom. Naslednji dve terapiji sta to še utrdili. Začela sem redno teči pet kilometrov na dan in hkrati bolj zdravo jesti. Zdaj redno hodim v hribe in sem na splošno zadovoljna s svojim slogom življenja. Mojci se lahko zahvalim, da sem z njeno pomočjo dosegla vse to − in vsekakor jo lahko močno priporočim vsakomur!

Petra, poslovna sekretarka, 39 let

Imate vprašanje? Pošljite sporočilo: