Strah pred letenjem odpravljen s hipnoterapijo

Zaradi hudega strahu pred letenjem do svojega 35. leta nisem potoval z letalom. Strah, ki ga tudi sam nisem razumel, me je oviral, da bi odkrival svet, potoval na zanimive destinacije, predvsem pa je predstavljal vse večjo oviro v mojem poslovnem življenju, saj služba, ki jo imam rad, vključuje službene poti, ki pogosto zahtevajo potovanje z letalom.
Po priporočilu znanca, ki mu je v zvezi z istim problemom psihologinja Mojca Brezavšček učinkovito pomagala, sem se obrnil nanjo. V resnici nisem prav verjel, da hipnoza deluje in da lahko na ta način rešim svojo težavo. A ker nisem več videl druge poti …
Pravkar sem se vrnil s svoje prve službene poti z letalom! Presrečen, da sem jo zmogel brez težav, celo užival sem med letom…stvar, ki mi je bila še pred enim mesecem popolnoma nepredstavljiva. Letel sem na konferenco v Indijo in dolgo pot kljub potovalnim zapletom prestal brez težav.
Še sedaj ne morem verjeti, da je pet terapij naredilo v moji glavi in v mojem življenju tako spremembo. Neskončno hvaležen!

Aljoša, 35 let, doktor elektrotehnike

Imate vprašanje? Pošljite sporočilo: