Ko se življenje sesuje na koščke

Občasno v življenju pridejo obdobja, ki človeka prisilijo, da se kljub obilici dela ustavi, zazre vase in odloči, kako dalje. Težave nastopijo, če človek pod težo lastnih misli omaga in ne zmore vstati sam, ne brez pomoči. Takrat lahko nasvet in vodstvo pravega strokovnjaka vse obrne v pravo smer.
K Mojci me je pripeljalo srečno naključje in priporočilo. Doživela sem večjo življenjsko stisko, ki mi je iz danes na jutri povsem spremenila življenjsko pot, vse se je nenadoma sesulo. Košček za koščkom sem morala sestavljati vse na novo, brez usodnih napak ni šlo, pa vendar, če se odločiš, da se boš iz svojih napak nekaj naučil, lahko postopoma gradiš vse na novo in končno na tej poti srečaš samega sebe in takrat veš, da ni bilo zaman.
Do tega pa lahko pride le v varnem in zaupnem terapevtskem okolju pod ustreznim strokovnim vodstvom, ko notranje in zunanje motiviran spoznaš, da si obravnavan ne samo po strokovni, ampak tudi po človeški plati z izjemnim občutkom, toplino in smislom za humor kot enakovreden član, ki lahko z ustrezno aktivacijo lastnih moči bistveno pripomore k razrešitvi svojega problema.
Mojca, hvala ti, da lahko v sodelovanju s teboj odkrivam, kdo pravzaprav sem in da korak za korakom lahko stopam v nov, bolj svetel in pozitiven dan.
Mojca, zelo sem ti hvaležna za vsa znanja, strokovnost, dobro voljo in optimizem. Brez lastnega truda pa tako ali tako ne gre, vendar kot pravijo, kjer je volja, je tudi pot in da si močan, če prosiš za pomoč in kdor išče, ta najde in če najdeš Mojco, potem je vse lažje.

Anna, 39 let, andragoginja

Imate vprašanje? Pošljite sporočilo: